Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Зеленому горошку попередньо даємо розморозитися. Потім кладемо його в каструлю, заливаємо м'ясним бульйоном, доливаємо 2 л води - і ставимо на вогонь. Швиденько чистимо, дрібно шаткуємо цибулю і додаємо в каструлю.
Поки каструля гріється і закипає бульйон, підготуємо інші інгредієнти. Промиваємо цибулю-порей і селеру, білу частину цибулі-порею нарізаємо кільцями, селеру шаткуємо.
Нарізаємо кубиками очищену картоплю і бекон, сосиски - кружками.
У закипілий бульйон кладемо цибулю-порей і селеру, картоплю, бекон і сосиски.
Кидаємо перець і чебрець. Після закипання накриваємо кришкою і переводимо регулятор на малий вогонь, на якому суп вариться 18-20 хвилин. За 3-4 хвилини до закінчення варіння кладемо лавровий лист і гвоздички.
Виловлюємо з супу сосиски і бекон, гвоздику і лавровий лист. Все інше залишаємо на вогні до тих пір, поки не випарується зайва рідина і суп стане густим.
За допомогою блендера пюрурєм суп. Ще раз підігріваємо - якщо це необхідно. Додаємо сосиски і бекон, рубану петрушку - і подаємо. Суп з зеленого горошку готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: