Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Ставимо варити картоплю. Солимо ближче до кінця варіння.
Промиваємо і чистимо гриби і моркву. Моркву некрупно натираємо, гриби нарізаємо дрібними шматочками. Дрібно шаткуємо цибулю.
У розігрітій олії обсмажуємо, помішуючи, на середньому вогні цибулю до легкої прозорості, але не до м'якості. Додаємо терту моркву, через пару хвилин трохи знижуємо вогонь і смажимо суміш до м'якості, не забуваючи помішувати.
Викладаємо гриби, додаємо вогню і приблизно 3 хвилини смажимо, додавши солі і - якщо хочемо - перцю за смаком. У сковороді не повинно бути зайвої рідини.
Картопля вже готова, залишаємо в каструлі трохи відвару і робимо пюре, додаємо крохмаль або борошно, добре вимішуємо.
На деко кладемо папір для випічки і викладаємо картопляне пюре прямокутником приблизно 25 на 30 см. Розрівнюємо і ставимо в розігріту до 200-220С духовку на 15-20 хвилин, до легкого рум'янцю пюре.
Виймаємо деко, розподіляємо зверху начинку, обережно згортаємо рулет. Кладемо так, щоб шов був знизу, а верх змащуємо олією. Запікаємо ще близько 15 хвилин.
Перекладаємо наш рулет з грибами і овочами на блюдо, нарізаємо апетитними кружечками, пробуємо... це дійсно смачно і тане в роті. Картопляний рулет з грибами і овочами готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: