Цей рецепт хороший своєю простотою, а також - чудовим смаком запеченої форелі або іншої червоної риби.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Відварюємо картоплю в мундирі (можна і очищену) майже до готовності, тобто до неповної м'якості. Очищаємо, ділимо на четвертинки.
Включаємо гриль в духовці або, якщо його немає - на найвищу температуру.
2. Деко накриваємо листом фольги, змащуємо олією, посипаємо приблизно половиною трав і сіллю. Кладемо філе форелі (лосося, ін. червоної риби) шкірою вниз. Змащуємо оливковою або іншою олією, поливаємо соком половинки лимона, посипаємо сіллю, перцем і травами.
3. З боків укладаємо четвертинки картоплин, які теж змащуємо олією і посипаємо сіллю.
4. Через 20-25 хвилин (залежить від товщини філе) під грилем отримуємо ось таку апетитну рибу і рум'яну картопельку. Дуже хочеться на свою тарілку, правда?
Дивіться схожі рецепти: