стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Тарталетки з мусом із сьомги і креветок



Тарталетки з мусом із сьомги і креветок


Вам знадобиться:

  • 200 грам червоної ікри
  • 200 грам вершкового масла
  • 100 грам сьомги
  • 100 грам креветок
  • 6 перепелиних яєць
  • 1 яйце
  • 2 чайні ложки коньяку
  • 2 упаковки тіста без дріжджів

Спосіб приготування:
Для початку потрібно приготувати тарталетки. Беремо тісто, розгортаємо його і за допомогою склянки робимо невеликі коржики. Половину коржиків викладаємо на деко. Змащуємо ці коржики яєчним жовтком. У другій половині коржів в центрі потрібно вирізати невелике коло і потім покласти ці коржики поверх звичайних і змастити яйцем. Після цього потрібно поставити коржі запікатися в духовку на 15-20 хвилин.
 
Поки тарталетки готуються можна приготувати начинку. Для цього очищаємо креветки і змішуємо їх в блендері з вершковим маслом, сьомгою, жовтками перепелиних яєць і коньяком. Потім викладаємо начинку в тарталетки і зверху прикрашаємо червоною ікрою.
Смачного!