Вам знадобиться:
700 грам очищених креветок
маринад:
2 зубчики часнику
пучок кропу
1 столова ложка рослинної олії
50 мілілітрів апельсинового соку
чорний перець
1 столова ложка соєвого соусу
Апельсиновий соус:
? цедри апельсина
100 грам вершкового масла
чорний перець
1 чайна ложка апельсинового соку
Спосіб приготування:
Часник пропускаємо через часникодавку. Кріп дрібно рубаємо. Додаємо в миску до часнику і кропу апельсиновий сік, олію, соєвий соус і перець. Все добре змішуємо. Приготовленим маринадом заливаємо, креветки і залишаємо маринуватися близько 30 хвилин. Вершкове масло збиваємо з апельсиновим соком, чорним перцем і цедрою апельсина. Все це змішуємо в блендері. З отриманої суміші зробити циліндрики і прибрати їх у морозилку. Потім обсмажуємо креветки на рослинному маслі разом з тією сумішшю, яка в морозилці. Креветки дістаємо на тарілочку і можна подавати з будь-яким гарніром.
Смачного!