Вам знадобиться:
500г м'яса кролика;
50г шпику;
2-3 цибулини;
50г жиру;
2 склянки молока;
сіль, перець;
пряна суміш, спеції за смаком.
Спосіб приготування:
Тушку кролика порубати на шматочки, викласти на розігріту сковороду, змащену жиром, і обсмажити до
утворення рум'яної скоринки.
Шпик нарізати тонкими скибочками і викласти на дно сотейника.
Ріпчасту цибулю нашаткувати і насипати на шпик. Зверху закласти шматочки кролика. Залити гарячим
кип'яченим молоком. Посолити, додати прець горошком, пряну суміш і тушкувати під кришкою на слабкому
вогні протягом 1 години.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: