стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Кролик тушкований у молоці



Кролик тушкований у молоці

Кролик тушкований у молоці
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться:
500г м'яса кролика;
50г шпику;
2-3 цибулини;
50г жиру;
2 склянки молока;
сіль, перець;
пряна суміш, спеції за смаком.

Спосіб приготування:
Тушку кролика порубати на шматочки, викласти на розігріту сковороду, змащену жиром, і обсмажити до утворення рум'яної скоринки. Шпик нарізати тонкими скибочками і викласти на дно сотейника.
Ріпчасту цибулю нашаткувати і насипати на шпик. Зверху закласти шматочки кролика. Залити гарячим кип'яченим молоком. Посолити, додати прець горошком, пряну суміш і тушкувати під кришкою на слабкому вогні протягом 1 години.
Смачного!