стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з серцем і грибами



Салат з серцем і грибами

Салат з серцем і грибами
автор рецепта Автор: Ліля



Вам знадобиться для салату з серцем і грибами:

  • курячі сердечка - 250 грамів
  • свіжі гриби - 250 грамів
  • ріпчаста цибуля - 250 грамів
  • твердий сир - 200 грамів
  • часник - 1 зубчик
  • майонез - 2 столові ложки
  • сіль - за смаком
  • чорний мелений перець - за смаком
  • вершкове масло - для смаження

Спосіб приготування салату з серцем і грибами:
Розтопити вершкове масло на розігрітій сковорідці. Потім помийте, почистіть, наріжте кубиками цибулю, викладіть її на сковорідку і смажте протягом декількох хвилин. Потім додайте до цибулі розрізані навпіл курячі сердечка і смажте їх протягом 15 хвилин.
 
Окремо натріть на середній терці сир. Помийте гриби, обсушити їх, наріжте пластинками і обсмажити разом з сердечками і цибулею.
 
Помийте, почистіть і пропустіть через часникодавку часник, змішайте його з сиром і майонезом і заправте гриби з курячими сердечками і цибулею. Тушкуйте, поки інгредієнти не проготуются. Посоліть і поперчіть. Салат з серцем і грибами готовий.
Смачного!