стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Огірки малосольні по-польськи



Огірки малосольні по-польськи

Огірки малосольні по-польськи
автор рецепта Автор: Віка
кухня Кухня: Польска



Вам знадобиться для огірків малосольни:

  • 1 кг огірків (невеликих)
  • 1-3 головки часнику (кількість за смаком)
  • 1 пучок кропу, видалити жорсткі стебла
  • 2 ст.л. солі
  • 2 л води, кип`яченої охолодженої

Спосіб приготування огірків малосольних:
Огірки вимити і покласти у велику, чисту миску. У воді розчинити сіль. Додати очищені цілі зубчики часнику, кріп (не різати), а потім залити солоною водою (вода повинна повністю закривати огірки). Накрити огірки тарілкою, а тарілку притиснути, щоб огірки не вспливали.

Поставити в темне місце на кілька днів. Через 3 дні можна спробувати на смак. З кожним днем ??огірки будуть більш кислими. Огірки малосольні по-польськи готові.
Смачного!