стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Угорський гуляш



Угорський гуляш

Угорський гуляш
автор рецепта Автор: Христина



Вам знадобиться для гуляшу:

  • 3 ст.л. олії
  • 1 цибулина, дрібно порізати
  • 500 г пісної яловичини, порізати кубиками
  • 3 ст.л. паприки
  • 2 склянки яловичого бульйону
  • 2 картоплі
  • 1 морква, дрібно нарізати
  • 3 зубчики часнику, подрібнити
  • 2 помідори, нарізати
  • 1 палиця селери, нарізати
  • 1 зелений перець, нарізати дрібними смужками
  • 1/2 склянки нарізаної зелені петрушки
  • 50 г сметани

Спосіб приготування гуляшу:
Розігріти олію на сковорідці. Додати цибулю і зтушкувати до розм'якшення. Додати м'ясо, паприку, підрум'янити, близько 10 хвилин.

Додати бульйон, довести до кипіння. Зменшити вогонь і тушкувати на повільному вогні близько 40 хвилин. Додати картоплю, моркву, і часник. Тушкувати ще хвилин 15. Додати помідори, селеру і перець, тушкувати все ще 15 хвилин. Угорський гуляш готовий.
Смачного!



Коментарі:

нічо......так

Автор:   Таня
Дата:   2013-12-20