стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Овочеве асорті



Овочеве асорті

Овочеве асорті
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться для овочевого асорті:

  • 8 болгарських перців
  • 2 баклажани
  • 2 кабачка
  • 2 помідори
  • 2 ст.л. майонезу
  • 2 ст.л. сметани
  • 2 зубчики часнику
  • маслини для прикраси
  • олія

Спосіб приготування овочевого асорті:
Баклажани нарізати кружечками, посолити і дати постояти 15 хвилин. Потім обсмажити на сковороді.

Кабачки порізати кружальцями, і обсмажити на середньому вогні.

Перець промити і запекти в духовці 30 хвилин при температурі 180С, потім гарячий перець перекласти в каструлю і накрити кришкою і дати постояти 15 хвилин, щоб легше його очистити від шкірки. Перець очистити від шкірки, видалити акуратно хвостики і насіння.

Сметану змішати з майонезом і додати дрібно нарізаний часник.

Помідори промити і порізати четвертинками.

Тепер овочі викласти на блюдо по колу шарами, спочатку кружечки з кабачків, і трохи змастити їх сметано-часниковою масою, потім баклажани і теж змастити сметано-часниковою масою, потім викласти перець і між перцем часточки помідорів.

Перець змастити сметанною сумішшю і прикрасити маслинами. Овочеве асорті готове.
Смачного!