Вам знадобиться для овочевого асорті:
Спосіб приготування овочевого асорті:
Баклажани нарізати кружечками, посолити і дати постояти 15 хвилин. Потім обсмажити на сковороді.
Кабачки порізати кружальцями, і обсмажити на середньому вогні.
Перець промити і запекти в духовці 30 хвилин при температурі 180С, потім гарячий перець перекласти в каструлю і накрити кришкою і дати постояти 15 хвилин, щоб легше його очистити від шкірки. Перець очистити від шкірки, видалити акуратно хвостики і насіння.
Сметану змішати з майонезом і додати дрібно нарізаний часник.
Помідори промити і порізати четвертинками.
Тепер овочі викласти на блюдо по колу шарами, спочатку кружечки з кабачків, і трохи змастити їх сметано-часниковою масою, потім баклажани і теж змастити сметано-часниковою масою, потім викласти перець і між перцем часточки помідорів.
Перець змастити сметанною сумішшю і прикрасити маслинами. Овочеве асорті готове.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: