Вам знадобиться для м'ясного рулету:
Спосіб приготування м'ясного рулету:
Всі продукти ретельно перемішати у великій мисці.
Відрізати шматок рукава для випічки, зав'язати з одного боку, а потім перекласти фарш всередину. Зав'язати рукав з іншого боку, щоб вийшла "цукерка".
Рукав загорнути в лляний рушник і знову, сформувавши "цукерочку", зав'язати з двох сторін.
Покласти м'ясний рулет у велику каструлю з киплячою водою і варити протягом 1 години.
Через годину, обережно вийняти і покласти на дерев'яну дошку. Притиснути зверху іншою дошкою, поклавши на неї що-небудь важке, наприклад кухарську книгу, щоб злегка м'ясний рулет приплюснути і надати йому форму. Відставити, щоб охолов. Коли охолоне, покласти в холодильник на ніч.
На наступний день, коли м'ясний рулет прийме форму, зняти рушник і рукав. Дієтичний м'ясний рулет готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: