стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Дієтичний м'ясний рулет



Дієтичний м'ясний рулет

Дієтичний м
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться для м'ясного рулету:

  • 1 кг фарш зі свинячої лопатки
  • 5 яєць
  • 1 склянка манної каші
  • 1 ст.л. з гіркою Вегетту
  • перець за смаком
  • варіант: із зеленню петрушки

Спосіб приготування м'ясного рулету:
Всі продукти ретельно перемішати у великій мисці.

Відрізати шматок рукава для випічки, зав'язати з одного боку, а потім перекласти фарш всередину. Зав'язати рукав з іншого боку, щоб вийшла "цукерка".

Рукав загорнути в лляний рушник і знову, сформувавши "цукерочку", зав'язати з двох сторін.

Покласти м'ясний рулет у велику каструлю з киплячою водою і варити протягом 1 години.

Через годину, обережно вийняти і покласти на дерев'яну дошку. Притиснути зверху іншою дошкою, поклавши на неї що-небудь важке, наприклад кухарську книгу, щоб злегка м'ясний рулет приплюснути і надати йому форму. Відставити, щоб охолов. Коли охолоне, покласти в холодильник на ніч.

На наступний день, коли м'ясний рулет прийме форму, зняти рушник і рукав. Дієтичний м'ясний рулет готовий.
Смачного!