стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рагу з баклажанами



Рагу з баклажанами


Вам знадобиться для рагу з баклажанами:

  • 2 свіжих помідора
  • 2 баклажани
  • 1 головку цибулі
  • 1 болгарський перець
  • 3 зубчики часнику
  • перець
  • сіль
  • 1 пучок кропу
  • 1 столова ложка олії

Спосіб приготування рагу з баклажанами:
Дрібно шаткуємо цибулю і обсмажуємо його на олії. Баклажани ріжемо скибочками і додаємо до цибулі, обсмажуємо все 3 хвилини.

Болгарський перець ріжемо кубиками і кладемо до баклажанів. Помідори нарізаємо кубиками й викладаємо на сковороду. Обсмажуємо все ще 5 хвилин.

Часник дрібно рубаємо і додаємо до нашого рагу. Все перчимо, солимо і тушкуємо до готовності. Кріп дрібно шаткуємо і посипаємо поверх страви. Рагу з баклажанами готове.
Смачного!