Вам знадобиться:
1,5 кілограма білокачанної капусти
7 штук яєць
7 столових ложок борошна
сіль
сметана
Спосіб приготування:
Капусту шаткуєте, солите за смаком і відварюєте до хрусткого присмаку. Потім зливаєте воду з капусти і даєте охолонути. Потім берете яйця, розбиваєте їх у чашу, додаєте сіль і борошно. Все добре змішуєте до однорідної маси і додаєте капусту. Ще раз перемішуємо. Розігріваєте сковороду, потім додаєте олію і викладаєте у вигляді шніцелів приготовлену суміш. Обсмажуєте їх з двох боків до скоринки. Викладаєте готові шніцелі на тарілку і поливаєте вершками. Шніцелі з капусти готові.
Смачного!