Головна     Рецепти з овочів    Рагу з кабачків та картоплі

Рагу з кабачків та картоплі

Рагу з кабачків та картоплі

Вам знадобиться:
кабачки - 3 штуки
картопля - 4 штуки
ріпчаста цибуля - 2 штуки
олія - ??2 столові ложки
овочевий бульйон або вода - 200 мілілітрів
зелень - 2 столові ложки
лавровий лист - 2 листи
сіль - за смаком
чорний мелений перець - за смаком

Спосіб приготування рагу з кабачків та картоплі:
Помийте картоплю, почистіть її і наріжте кубиками. Потім помийте кабачок, зніміть з нього шкірку і наріжте кубиками. Потім почистіть ріпчасту цибулю, наріжте її тонкими півкільцями і викладіть на сковорідку, розігрівши її з олією.
 
Потім додайте кабачки з картоплею, посоліть, влийте бульйон, додайте лавровий лист і тушкуйте на повільному вогні до готовності.
 
Коли рагу з кабачків та картоплі приготується, викладіть його на блюдо, прикрасьте за допомогою зелені і подавайте до столу. Рагу з кабачків та картоплі готове.
Смачного!