стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Сливовий мус



Сливовий мус

Сливовий мус
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:

  • 750 грам стиглих слив
  • 1/8 літра червоного вина
  • 1/8 літра води
  • 5 столових ложок цукру
  • щіпка кориці
  • 1 маленький шматочок лимонної цедри
  • 2 столові ложки крохмалю

Спосіб приготування:
Сливи промиваєте, обсушуєте, кожну розрізаєте на 4 частини і видаляєте кісточки.

Червоне вино перемішуєте з водою, цукром і корицею, і лимонною цедрою. Кип'ятіть.

Кладете сливи у винний відвар і доводете його до кипіння. Крохмаль розчиняєте в 4 столових ложках води, додаєте в сливову масу і ще раз кип'ятіть.

Дістаєте цедру лимона. Заповнюєте десертом блюдо, злегка охолоджуєте і ставите в холодильник приблизно на 1 годину. Сливовий мус готовий.
Смачного!