стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Шоколадний десерт



Шоколадний десерт


Вам знадобиться:

  • 1 склянка борошна
  • 2 ч.л. розпушувача
  • 1/4 ч.л. солі
  • 3/4 склянки цукру
  • 2 ст.л. какао-порошку, без цукру
  • 1/2 склянки молока
  • 2 ст.л. масла, розтопленого
  • 1 стакан коричневого цукру
  • 1/4 склянки какао-порошку, без цукру
  • 1 2/3 склянку гарячої води

Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 180 С. Змастіть маслом і посипте борошном квадратну форму для випічки 20 х 20 см.

У мисці середнього розміру змішайте борошно, розпушувач, сіль, цукор і какао-порошок. Додайте молоко і розтоплене масло. Рівномірно викладіть в підготовлену форму.

У невеликій мисці змішайте коричневий цукор і какао-порошок. Викладіть поверх тіста в формі. Поверх усього тіста у формі вилийте гарячу воду.

Випікайте 45 хвилин в попередньо розігрітій духовці. Десерт готовий, коли тісто підніметься, а низ почне нагадувати по консистенції пудинг. Шоколадний десерт готовий.
Смачного!