Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 180 С. Змастіть маслом і посипте борошном квадратну форму для випічки 20 х 20 см.
У мисці середнього розміру змішайте борошно, розпушувач, сіль, цукор і какао-порошок. Додайте молоко і розтоплене масло. Рівномірно викладіть в підготовлену форму.
У невеликій мисці змішайте коричневий цукор і какао-порошок. Викладіть поверх тіста в формі. Поверх усього тіста у формі вилийте гарячу воду.
Випікайте 45 хвилин в попередньо розігрітій духовці. Десерт готовий, коли тісто підніметься, а низ почне нагадувати по консистенції пудинг. Шоколадний десерт готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: