стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Шоколадне морозиво



Шоколадне морозиво


Вам знадобиться для шоколадного морозива:

  • 300 грам вершків
  • 3 яєчні білки
  • 0,5 лимона
  • 80 грам цукрової пудри
  • 100 грам цукру
  • 0,3 чайної ложки ванільного цукру
  • 50 грам шоколаду

Спосіб приготування шоколадного морозива:
Половину шоколаду розламується на шматки. Вершки проварюєте з цукром і ванільним цукром на повільному вогні близько 20 хвилин. Додаєте шоколад і проварюєте ще 10 хв.

Остуджуєте і збиваєте. Шоколад, що залишився трете на тертці, додаєте в миску з вершками. Збиваєте яєчні білки з цукровою пудрою і соком лимона і додаєте до вершків. Обережно перемішуєте. Переливає в контейнер і ставите в морозилку на 3 години. Через 3 години дістаєте, збиваєте міксером і ставите ще на 3 години. Шоколадне морозиво готове.
Смачного!