Вам знадобиться для карамельних цукерок:
Спосіб приготування карамельних цукерок:
Сьогодні ми з Вами займемося приготуванням дуже смачного рецепта, який забирає зовсім небагато часу і приносить задоволення при вживанні.
Для початку змішуємо в каструлі наші інгредієнти, добре їх перемішуємо і ставимо варитися на невеликому вогні. Доводимо нашу суміш до кипіння і продовжуємо варити ще 25 хвилин. Не забуваємо помішувати, суміш поступово почне змінювати колір і ставати густою.
Для того щоб дізнатися, коли карамель буде готова, беремо краплю карамелі і змішуємо з водою, якщо вона відразу твердне, то прибираємо блюдо з вогню. Викладаємо карамель у форму, змащену олією без запаху. Даємо карамелі охолонути і вживаємо. Карамельні цукерки готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти:
Коментарі:
400 грам цукру, це майже півлітрова банка... для чого її міряти ложками не розумію... 125 грам меду, ну це трохи більше 100грамового стакана.
Автор: Віка
Дата: 2013-08-16
класн цукерки
Автор: Мілана
Дата: 2015-02-05
класна карамель
Автор: Настя
Дата: 2015-02-05
вони такі як на картинці
Автор: вони такі як на картинці
Дата: 2015-02-25
400 грам цукру 400 мл сметани 125 грам меду скільки це в столових ложках
Автор: Денис
Дата: 2013-08-14