стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Чебуреки



Чебуреки

Чебуреки
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться для чебуреків:

  • 800 грам борошна
  • 500 мл олії
  • 250 грам свинини
  • 250 мл води
  • 250 грам яловичини
  • 2 цибулі
  • 1 яйце
  • перець
  • зелень

Спосіб приготування чебуреків:
У борошно додаємо одне яйце, трохи солі і води. Замішуємо тісто і залишаємо його на 15-20 хвилин. М'ясо пропускаємо через м'ясорубку, цієї ж процедурі піддаємо цибулю. Змішуємо все і додаємо трохи подрібненої зелені і води. Залишаємо начинку ненадовго.
 
Беремо тісто, розкачуємо його і розділяємо на невеликі кола. Кладемо начинку і з'єднуємо тісто. Отримані чебуреки обсмажуємо з обох сторін на сковороді з олією. Чебуреки готові.
Смачного!