стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Торт Сметанник



Торт Сметанник

Торт Сметанник
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться для торта Сметанник:

  • для коржів
  • 200 г маргарину або масла
  • 400 г сметани
  • 1 склянка цукру
  • 2 яйця
  • ваніль
  • 1 ч.л. соди, гашеної з яблучним 5% оцтом
  • 3.5 склянки борошна
  • для крему
  • 1 кг сметани
  • 1 склянка цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • горіхи
  • чорнослив

Спосіб приготування торта Сметанник:
Маргарин розтопити. Потім додати сметану, цукор, яйця, ваніль і гашену соду. Все добре перемішати до однорідної маси.

Додати поступово муку і добре перемішати, тісто має бути консистенції сметани. Коржі випікати 20-30 хвилин, при 160С. Кожен корж розрізати навпіл.

Для крему, збити сметану з цукром і ванільним цукром (або ваніллю).

Коржі добре змастити кремом, посипати меленими горіхами і дрібно нарізаним чорносливом. Поставити торт на ніч у холодильник просочитися. Прикрасити за бажанням. Торт Сметанник готовий.
Смачного!



Коментарі:

прекрасний

Автор:   оля
Дата:   2014-01-12