стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Вафельний торт



Вафельний торт

Вафельний торт
автор рецепта Автор: Христина



Вам знадобиться для вафельного торта:

  • 250 г маргарину
  • 1 склянка цукрової пудри
  • 2 ст. л. какао
  • 1/4 склянки кип'яченої води
  • 2 склянки сухого молока
  • 1 пачка вафельної заготовки для торта

Спосіб приготування вафельного торта:
У каструлі на дуже повільному вогні розчинити маргарин, змішати його з цукровою пудрою, какао і кип'яченою водою. Не доводити до кипіння. Всі компоненти ретельно перемішувати, щоб не приставали до дна.

Коли все добре перемішається, зняти з вогню і остудити.

Поступово додавати сухе молоко, постійно мішаючи міксером. Якщо маса буде надто рідка - додати ще сухе молоко. Маса повинна бути густа, щоб ледь стікала з ложки.

Накладати по 2 повні великі ложки на кожен корж. Розмазувати великим ножем по поверхні і накривати наступним коржем і т. д.

Поставити в прохолодне місце, щоб маса застигла. Через 1 годину можна різати в прямокутники, але краще почекати подовше. Вафельний торт готовий.
Смачного!