Вам знадобиться для вафельного торта:
Спосіб приготування вафельного торта:
У каструлі на дуже повільному вогні розчинити маргарин, змішати його з цукровою пудрою, какао і кип'яченою водою. Не доводити до кипіння. Всі компоненти ретельно перемішувати, щоб не приставали до дна.
Коли все добре перемішається, зняти з вогню і остудити.
Поступово додавати сухе молоко, постійно мішаючи міксером. Якщо маса буде надто рідка - додати ще сухе молоко. Маса повинна бути густа, щоб ледь стікала з ложки.
Накладати по 2 повні великі ложки на кожен корж. Розмазувати великим ножем по поверхні і накривати наступним коржем і т. д.
Поставити в прохолодне місце, щоб маса застигла. Через 1 годину можна різати в прямокутники, але краще почекати подовше. Вафельний торт готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: