Вам знадобиться для соусу з печериць:
Спосіб приготування соусу з печериць:
Сковороду поставити на великий вогонь і насипати в неї борошно. Обсмажувати при постійному помішуванні до світло-коричневого кольору і сильного аромату, потім підсмажене борошно висипати на блюдце.
Гриби дуже дрібно порізати або потерти на середній терці. У сковороді розтопити невеликий шматок масла, викласти гриби. Тушкувати 3 ~ 5 хв. Гриби повинні втратити обсяг, стати м'якими, але НЕ підсмажитися.
Влити сік лимона, висипати борошно і добре розмішати. Влити бульйон. Посолити за смаком. Варити при невеликому кипінні 2 ~ 7 хв.
Коли соус упариться до потрібної густоти - зняти сковороду з вогню.
Для отримання пастоподібного однорідного соусу готовий соус можна протерти через сито або збити в блендері. Перед подачею соус остудити до кімнатної температури. Соус з печериць готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: