стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Грибний соус



Грибний соус

Грибний соус
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться для грибного соусу:

  • 300 грам грибів
  • зелень
  • 2 цибулі
  • олія
  • 1 столова ложка борошна
  • перець
  • сіль
  • 2 склянки грибного бульйону

Спосіб приготування грибного соусу:
Беремо гриби, миємо їх і відварюємо до повної готовності, потім подрібнюємо. Обсмажуємо цибулю на сковороді з олією, потім додаємо гриби і продовжуємо смажити.

На іншій сковороді обсмажуємо борошно і додаємо трохи грибного бульйону. Ретельно перемішуємо і потім з'єднуємо з грибами. Додаємо трохи солі і зелені, після чого готуємо до загустіння соусу. Грибний соус готовий.
Смачного!