Вам знадобиться для запіканки з гречки:
Спосіб приготування запіканки з гречки:
Крупу промити, злити, пересипати в каструлю і залити окропом на 2 см вище рівня крупи.
Довести до кипіння, додати сіль, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити 10 хвилин.
Кашу поставити в тепле місце на 30 хвилин, щоб набрякала.
Гриби очистити і нарізати часточками. Відкласти 3 столові ложки грибів для прикраси запіканки.
Цибулю нарізати кубиками і підсмажити на маслі.
Додати печериці, дрібно нарізаний часник і тушкувати 5 хвилин.
Духовку розігріти до 180 градусів С.
Сир фета нарізати великими кубиками.
Кашу перекласти в миску і розім'яти виделкою.
Додати сир і гриби, обережно перемішати.
Яйця збити і перемішати зі спеціями.
Крупу змішати з яйцями і перекласти в змащену маслом жароміцну посуду.
Зверху прикрасити печерицями.
Запікати 40 хвилин. Запіканка з гречки готова.
Смачного!