Вам знадобиться для бісквітного рулету з малиною:
Спосіб приготування бісквітного рулету з малиною:
Половину ягід малини відкладіть в сторону. Решту ягоди складіть в миску, засипте цукровою пудрою і розімніть вилкою. Маракуї розріжте навпіл і ложкою вийміть фруктову м'якоть. Додайте до малини і ретельно перемішайте.
Духовку розігрійте до 200 С ( духовку з конвекцією до 180 С). Викладіть деко папером для випічки.
Для приготування тіста у великій мисці над гарячою водяною банею збийте яйця, цукор і сіль у світлу кремоподібну масу.
Половину борошна просійте над мискою і акуратно розмішайте. Потім просійте борошно, що залишилося і перемішайте. Наприкінці додайте 1 ст. л. ледь теплої води і розмішайте .
Викладіть тісто на деко ( 25 ? 35 см). Випікайте в розігрітій духовці 10-12 хвилин , поки тісто не підніметься і не придбає золотавий відтінок. Бісквітний корж перекиньте відразу на великий аркуш паперу, знявши знизу папір для випічки.
Хрустку скоринку по краях обріжте. По вузькій стороні бісквіта зробіть ножем насічки глибиною приблизно 2,5 см , щоб легше було згортати рулет.
Суміш малини і маракуї викладіть на гарячий бісквітний корж , залишивши по краю порожню смужку шириною 1 см. Малину що залишилася розподіліть по всій площі. Бісквіт по вузькій стороні акуратно скачайте в рулет. Покладіть на блюдо швом вниз.
Бісквітний рулет розріжте на шматочки теплим або вже остиглим . Прикрасьте малиною і листочками м'яти. За бажанням можна додати гарячий ванільний соус. Бісквітний рулет з малиною готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: