стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Домашні булочки



Домашні булочки

Домашні булочки
автор рецепта Автор: Юля



Вам знадобиться для домашніх булочок:

  • 2 ч.л. сухих дріжджів (7г пакетик)
  • 1.5 склянки (300 мл) теплої води
  • 1 ч.л. солі
  • 1 яйце, збити
  • 2 ст.л. цукру
  • 4 ст.л. олії
  • 4 склянки борошна
  • 50г розтопленого масла

Спосіб приготування домашніх булочок:
Розчинити дріжджі у воді, додати наступні 4 інгредієнта. Додавати поступово стільки борошна, щоб вийшло м'яке еластичне тісто. Злегка помісіть тісто. Дайте постояти в теплому місці, поки не збільшиться в розмірі вдвічі.

Відокремлюйте невеликі шматочки (повинно вийти 12-18 булочок) і вмочайте їх у розтоплене масло, потім укладіть у форму для випічки (або деко). Дайте піднятися ще раз, 30-35 хвилин. Випікайте при температурі 200 С 15 хвилин. Домашні булочки готові.
Смачного!