стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рулет Тірамісу



Рулет Тірамісу

Рулет Тірамісу
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться для рулету Тірамісу:

  • 3 яйця
  • 1 склянка борошна
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 1 склянка цукру
  • 250 г вершкового сиру маскарпоне (для начинки)
  • 1/2 склянки цукру (для начинки)
  • 1 ч.л. розчинної кави
  • 50 г шоколаду

Спосіб приготування рулету Тірамісу:
3 яйця збити з цукром. Маса повинна збільшитися в 2 рази в об'ємі.

Всипати борошно і розпушувач. Все добре змішати.

Вилити в прямокутну форму або на деко, змащене маслом, тонким шаром.

Розігріти духовку до 180 градусів.

Пекти бісквіт 8-10 хвилин, не більше, інакше він пересохне і його буде складно скачати в рулет.

Відразу після того, як ви вийняли рулет, зверху постеліть шматочок пергаментного паперу, піддягніть краї і скрутіть в рулет. Залиште прямо у формі, накрийте рушником, щоб він полежав і охолов.

Маскарпоне добре збити з цукром і кавою.

Шоколад натерти на тертці.

Через 15-20 хвилин, після того як рулет охолов, акуратно розгорнути його. Змастити кремом і посипати шоколадною крихтою, знову загорнути в рулет.

Поставити в холодильник на 2 години просочитися. Рулет Тірамісу готовий.
Смачного!