Вам знадобиться для рулету Тірамісу:
Спосіб приготування рулету Тірамісу:
3 яйця збити з цукром. Маса повинна збільшитися в 2 рази в об'ємі.
Всипати борошно і розпушувач. Все добре змішати.
Вилити в прямокутну форму або на деко, змащене маслом, тонким шаром.
Розігріти духовку до 180 градусів.
Пекти бісквіт 8-10 хвилин, не більше, інакше він пересохне і його буде складно скачати в рулет.
Відразу після того, як ви вийняли рулет, зверху постеліть шматочок пергаментного паперу, піддягніть краї і скрутіть в рулет. Залиште прямо у формі, накрийте рушником, щоб він полежав і охолов.
Маскарпоне добре збити з цукром і кавою.
Шоколад натерти на тертці.
Через 15-20 хвилин, після того як рулет охолов, акуратно розгорнути його. Змастити кремом і посипати шоколадною крихтою, знову загорнути в рулет.
Поставити в холодильник на 2 години просочитися. Рулет Тірамісу готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: