стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Новорічний пунш з шампанським



Новорічний пунш з шампанським

Новорічний пунш з шампанським
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться для новорічного пуншу:

  • 1 л апельсинового морозива сорбет
  • 2 л апельсинового соку
  • 1 (2 л) пляшка лимонаду
  • 2 (750 мл) пляшки шампанського

Спосіб приготування новорічного пуншу:
Охолодіть в холодильнику лимонад, апельсиновий сік і шампанське.

У велику вазу для пуншу, в центр, покладіть морозиво і вилийте поверх апельсиновий сік. Потім налийте лимонад. Нарешті, вилийте у вазу обидві пляшки шампанського. Акуратно перемішайте рідину, щоб отримати піну на поверхні. Відразу подавайте, розливаючи в келихи. Новорічний пунш з шампанським готовий.
Смачного!