стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рецепт пуншу



Рецепт пуншу

Рецепт пуншу
автор рецепта Автор: Ліда



Вам знадобиться для пуншу:

  • 1 склянку свіжовичавленого соку лайма (6 лаймів)
  • 2 склянки звичайного цукрового сиропу (нагріти суміш вода/цукор 1:1)
  • 3 склянки бурштинового (золотого) рому
  • 4 склянки апельсинового соку
  • 4 краплі біттера (типу Ангостура)
  • 1/2 ч.л. свіжо-натертий мускатний горіх

Спосіб приготування пуншу:
В графині змішайте сік лайма, цукровий сироп, ром і апельсиновий сік. Додайте кілька крапель біттера і трохи натертого мускатного горіха за смаком. Подавайте охолодженим з льодом. Ось такий рецепт пуншу.
Смачного!