стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Буженина в мультиварці



Буженина в мультиварці

Буженина в мультиварці
автор рецепта Автор: Ліля



Вам знадобиться:

  • 1 кг свинячої шийки
  • 4-5 зубчиків часнику
  • 2 ст.л. гірчиці
  • сіль, перець
  • спеції: сухий чебрець, трохи розмарину
  • 4 ст.л. майонезу

Спосіб приготування:
Свинячу шийку промити, обсушити рушником. Зробити надрізи і нашпигувати м'ясо зубчиками часнику. Натерти добре сіллю і перцем.

Змішати гірчицю, майонез і спеції. Отриманим соусом обмазати м'ясо. Можна залишити м'ясо на 1-2 години, щоб воно промаринувалося, (я не маринувала - і так вийшло смачно!).

Включити мультиварку в режим "Випічка" на 40 хвилин. Викласти шматок, обсмажити з одного боку 20 хвилин, потім перевернути і обсмажити 20 хвилин - з іншого боку.

Потім поставити в режим "Тушкування" на 3 години. За ці 3:00 1 раз перевернути.

Готове м'ясо остудити в соках що виділилися, а потім прибрати в холодильник на ніч. Буженина в мультиварці готова.
Смачного!