Рецепти страв зі свинини. Ніжне і швидке в приготуванні м'ясо свинини прекрасно підійде для тушкованих страв, відбивних. Запечена в духовці свинина - популярна страва на свято в багатьох сім'ях. На вечерю можна приготувати відбивні зі свинини, зтушити свинину з картоплею. Смажена, тушкована свинина, шашлики, рагу та інші страви - в нашій колекції.<[p>
Свинину по-домашньому можна запікати в духовці, а можна і в мультиварці, в цьому випадку вибирається програма для запікання.
детальніше...
Автор: Юля
Переглядів: 486
Мясо відбити, сир змішати з зелення, загорнути в мясо начинку формуючи рулетики, і обсмажити.
детальніше...
Автор: Юля
Переглядів: 639
Тушкована свиняча грудинка з грибами
Шматок свинячої грудинки приносимо додому з магазину, і через півгодини нескладної роботи отримуємо чудову смачну страву, яку гідно оцінять наші домочадці, залишивши після вечері порожні тарілки.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 649
Свинина в кефірному соусі на сковороді
Рецепт, друга назва якого - «свинина по-тірольськи». Незвичайний смак м'яса, яке маринується і тушиться в кефірному маринаді - для любителів соусів з виразною кислинкою.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 602
Свинячі відбивні без панірування
Такі свинячі відбивні ми смажимо, якщо не хочемо додавати до м'яса ніяких паніровок. Адже деколи хочеться просто прожаренний шматок м'яса - і нічого більше.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 659
Цей рецепт згодиться і тим, кому потрібно за півгодини приготувати ситну вечерю, і раціональним господиням, які сьогодні роблять підготовку для вечері на завтра - відбивні, які маринуються в гірчиці добу, стають ще соковитіше і смачніше.
детальніше...
Автор: Катя
Переглядів: 669
Свинячі відбивні на кісточці без панірування
Натуральний смак свинячої корейки, присмаченої сумішшю гірчиці і майонезу зі спеціями, соковите м'ясо з підсмаженою скоринкою - апетитно!
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 607
Грудинку нарізати великими шматками, посолити поперчити, посипати пряними травами, влити оливкову олію, ретельно перемішати.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 629
Свинина, запечена в духовці з часником, покрита абрикосовим джемом. Оригінальний рецепт для свята. Замість джему можна використовувати мед.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 1459
Ніжна апетитна буженина, приготована в мультиварці. Пальчики оближеш!
детальніше...
Автор: Ліля
Переглядів: 940
Якщо складно розрізати м'ясо пластом, то можна також розрізати його гармошкою і покласти начинку в кожен поперечний розріз.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 892
Свинина запікається з красивою рум'яною скоринкою. Глазур - мед, гірчиця, яблучний оцет, соєвий соус, перець і сіль.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 904
Стандартний елемент польської кухні - рецепт відбивних зі свинини, особливо смачно з картоплею та салатом. Товщина відбивної залежить від ваших уподобань.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 1285
Свиняча вирізка в панірувальних сухарях
Свинина по цьому рецепту завжди виходить ніжною і соковитою, навіть якщо ви трохи пересмажите. Скоринка з сухарів не дає соку витекти.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 963