стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  М'ясні рулетики



М'ясні рулетики

М
автор рецепта Автор: Юля
складність рецепта Cкладність: Середня
час приготування страви Час приготування: 90хв.
кухня Кухня: Домашня



Вам знадобиться:

  • Свинина
  • Бекон
  • Бринза і фетакса в рівних частинах
  • Різна зелень - багато!
  • Гірчиця
  • стебла селери

Спосіб приготування:

М'ясні рулетики 1

1. Від великого шматка м'яса відрізати кілька скибочок товщиною до 1 см і розміром з долоню або трохи більше. Відбийте.

М'ясні рулетики 2

2. Зелень дрібно наріжте, змішайте з сирами.

М'ясні рулетики 3

3. Візьміть скибочку відбитого м'яса, посоліть і поперчіть ukr-site.org.ua з одного боку, переверніть, густо змастіть гірчицею.

М'ясні рулетики 4

4. На гірчицю викладіть бекон, трохи сиру і сформуйте рулетики. Обов'язково потрібно підвернути краї, щоб сир не витік в сковороду. Можна скріпити рулетики шпажками або перев'язати.

М'ясні рулетики 5

5. Обсмажте рулетики з усіх боків на оливковій олії, всипте порізану селеру, залийте томатом і поставте в духовку на 30 хвилин. М'ясні рулетики готові.

Смачного!