стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Курячий холодець



Курячий холодець

Курячий холодець
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться:

  • 1 курка
  • 1 цибулина
  • 2 морквини
  • 2 лаврові листки
  • 5 шт. перцю горошком
  • сіль
  • 4 зубчики часнику
  • петрушка
  • 2 ст.л. желатину

Спосіб приготування:
Курку добре промити, обрізати зайвий жир. Скласти в каструлю, залити водою. Додати цибулину, розрізану навпіл, морквину, сіль. Довести до кипіння. Зняти піну, накрити кришкою і варити приблизно 1.5 години. Готову курку вийняти, бульйон процідити і повернути знову в каструлю. Спробувати на смак, бульйон повинен бути злегка пересоленим, так як желатин при застиганні забирає частину солі.

Розібрати м'ясо, відділивши від кісток, і дрібно нарізати. Дрібно нарізану на волокна м'якоть укласти в тарілку або форму.

Желатин залити невеликою кількістю води і дати набрякнути. Потім додати в бульйон, нагріти, помішуючи, щоб желатин розчинився, довести до кипіння, але не кип'ятити.

Дрібно нарізати часник і петрушку, порізати кружальцями варену моркву. Посипати куряче м'ясо петрушкою і часником, викласти моркву і залити гарячим бульйоном. Поставити в холод, щоб холодець застиг. Курячий холодець готовий.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт