Вам знадобиться для шашлику з яловичини:
Спосіб приготування шашлику з яловичини:
Яловичину нарізати невеликими шматками, приблизно рівними за величиною (3Х3 см).
Цибулю нарізати півкільцями і добре пом'яти руками, щоб цибуля пустила сік.
У велику миску викласти шматки яловичини, додати цибулю, м'яту, чебрець, сіль, перець і олію, добре пом'яти руками, перемішуючи. Залишити на 2 години, щоб м'ясо добре просочилося.
М'ясо нанизати на шампури і смажити, час від часу перевертаючи. Щоб перевірити готовність, надрізати шматок м'яса, м'ясо повинно бути рожево-сірого кольору, сік має виділяться прозорий. Шашлик з яловичини готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: