стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Куряче філе з ананасом



Куряче філе з ананасом

Куряче філе з ананасом
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для курячого філе з ананасом:

  • 2 курячі грудки (по одній)
  • 1 яйце
  • 1/2 ч.л. вегети (приправа)
  • 2 щіпки перцю
  • 2 ст.л. панірувальних сухарів
  • 1 ст.л. борошна
  • 4 шматочки ананаса (можна консервований)
  • 4 шматочка сиру
  • маленький пучок зелені петрушки
  • 5 ст.л. олії для смаження

Спосіб приготування курячого філе з ананасом:
Грудки розрізати уздовж навпіл (щоб були потоньше), злегка розбити молотком, щоб вийшли 4 відбивні і замочити на годину у збитому яйці, з вегетою і спеціями.

Замочені відбивні обваляти в сухарях, змішаних з борошном і обсмажити на сковороді в олії до золотистого кольору з обох сторін.

На кожну смажену відбивну покласти скибочку ананаса, потім шматочок сиру і посипати подрібненою зеленню петрушки.

Сковороду з відбивними накрити кришкою і нагрівати до тих пір, поки не розтопиться зверху сир. Куряче філе з ананасом готове.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт