стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Тушковане м'ясо з картоплею і грибами



Тушковане м'ясо з картоплею і грибами

Тушковане м
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться для тушкованого м'яса:

  • 1 кг яловичини, нарізаної кубиками
  • 4 моркви, нарізати
  • 2 цибулини, нарізати кільцями
  • 1 ст.л. цукру
  • 125 мл червоного вина
  • 3 ст.л. борошна
  • 2 (400 г) банки консервованих помідорів, дрібно нарізаних
  • 1 стакан томатного соусу
  • сіль і мелений чорний перець за смаком
  • 350 г картоплі, нарізати кубиками
  • 250 г нарізаних свіжих грибів або 2 банки консервованих грибів

Спосіб приготування тушкованого м'яса:
Розігрійте духовку до 120 C.

Змішайте яловичину, моркву, цибулю, цукор, вино, борошно, помідори і томатний соус у великій каструлі. Приправте сіллю і перцем за смаком.

Запікайте в попередньо розігрітій духовці протягом 4 годин. Дістаньте з духовки і додайте картоплю і гриби.

Збільшити температуру духовки до 150 С і запікайте ще 1 годину. Тушковане м'ясо з картоплею і грибами готове.
Смачного!