Вам знадобиться для м'ясного пирога:
Спосіб приготування м'ясного пирога:
Обсмажте обидва фаршу з цибулею і часником у великій сковороді. Злийте рідину і додайте 3/4 склянки води, селеру, моркву, бульйонні кубики і лавровий лист. Тушкуйте 10 хвилин на середньому вогні; зніміть з вогню і дістаньте лавровий лист.
Розігрійте духовку до 180 C.
Додайте картоплю, перець, корицю, гвоздику і мускатний горіх в м'ясну суміш у сковороді, а потім ложкою викладіть суміш на основу з тіста. У невеликій мисці змішайте жовток і 1 ст.л. води, змастіть ним краї тіста, потім обережно покладіть верхній шар тіста і защипніть краі. Зробіть кілька надрізів у верхньому шарі для виходу пари; змастіть верх яєчною сумішшю, що залишилася.
М'ясний пиріг випікайте в попередньо розігрітій духовці 45 хвилин, або поки не підрум'яниться. М'ясний пиріг готовий.
Варіант тіста:
1 склянка майонезу, 1 склянка сметани, 1 ч.л. соди (погасити в сметані), 1 ч.л. солі, 2 яйця, 3 склянки борошна. Замісити до приготування начинки і прибрати в холодильник на годину. Розкачувати, присипаючи борошном, якщо потрібно.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: