Вам знадобиться для ліверної ковбаси:
Спосіб приготування ліверної ковбаси:
Печінку порізати на шматки, що проходять в жерло м'ясорубки, залити на 2/3 водою і бланшувати при кипінні 15 хвилин;
Печінку вийняти, бульйон відлити окремо - все остудити до кімнатної температури, а потім і в холодильнику;
Печінку пропустити через м'ясорубку (решітка 2 мм) з цибулею;
Додати бульйон, сіль, цукор і приправи - добре перемішати;
Щоковину пропустити через м'ясорубку (2мм) і додати її до фаршу;
Підготувати (відмочити і промити) кишку;
Набити кишку фаршем щільно, не допускаючи попадання повітря і сформувати ковбаски потрібної вам довжини;
Кінці щільно перев'язати;
Набиту ковбаску залити гарячою водою і варити при температурі 80-85 градусів - 40 хвилин (до досягнення усередині батона 72 градусів);
Готову ліверну ковбасу швидко остудити під холодною водою, обтерти, вивісити в прохолодному місці на 8-10 годин; Ліверна ковбаса готова.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: