стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Холодець в мультиварці



Холодець в мультиварці

Холодець в мультиварці
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться для холодцю в мультиварці:

  • 700 г курки (половина курки)
  • 3 зубчики часнику
  • 5 горошин чорного перцю
  • 2 лаврових листа
  • 2 пакетики желатину
  • сіль, лавровий лист

Спосіб приготування холодцю в мультиварці:
Курку помити, нарізати на шматочки. У каструльку мультиварки скласти шматки курки, додати чорний перець, лавровий лист, сіль і часник. Включити в режим "тушкування" на 2 години.

Потім вийняти курку, остудити, злити бульйон, процідити, додати в бульйон желатин. Курку розібрати на шматки, видалити кістки. Бульйон підігріти, щоб желатин розчинився. Шматочки курки викласти у форму, залити бульйоном, поставити в холодильник для повного застигання. Холодець в мультиварці готовий.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт