стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Курячі відбивні з сиром



Курячі відбивні з сиром

Курячі відбивні з сиром
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться для курячих відбивних:

  • 2-3 курячих філе загальною вагою 500-550 г
  • 100 г сиру на вибір
  • сіль
  • олія
  • маринад
  • 1 свіже яйце
  • 1 ч. ложка приправа для курки
  • 2 ст. ложки кетчупу
  • 1 ст. ложка олії
  • мелений чорний перець або суміш перців

Спосіб приготування курячих відбивних:
Промиті і обсушені філе акуратно розрізаємо вздовж, а отримані половинки ділимо навпіл (поперек довжини). Потім несильно відбиваємо, поміщаючи для цього в харчовій пакет.

Підготовлені таким чином невеликі відбивні маринуємо: можна тільки на півгодини-годину, а зручніше для готування - і смачніше - залишити замариновані напівфабрикати в закритому контейнері в холодильнику на 12-24 години. Просто змішуємо маринад і обвалюємо в ньому відбивні.

Приступаючи до готування, ставимо простору толстодонную сковороду на сильний вогонь, поки олія розжарюється (2-3 ст. ложки), якісно паніруємо відбивні в сухарях (які ми свого часу самі ж і приготували і зберігаємо в полотняному мішечку).

Смажимо відбивні в розпеченій олії рівно хвилину на одній стороні.

Перевернувши, солимо відбивні.

Посипаємо тертим сиром. Через 30 секунд відводимо вогонь на мінімум, закриваємо сковороду кришкою і 2-4 хвилини доводимо відбивні до готовності і розплавлення сиру. Курячі відбивні з сиром готові.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт