Вам знадобиться для курячих відбивних:
Спосіб приготування курячих відбивних:
Промиті і обсушені філе акуратно розрізаємо вздовж, а отримані половинки ділимо навпіл (поперек довжини). Потім несильно відбиваємо, поміщаючи для цього в харчовій пакет.
Підготовлені таким чином невеликі відбивні маринуємо: можна тільки на півгодини-годину, а зручніше для готування - і смачніше - залишити замариновані напівфабрикати в закритому контейнері в холодильнику на 12-24 години. Просто змішуємо маринад і обвалюємо в ньому відбивні.
Приступаючи до готування, ставимо простору толстодонную сковороду на сильний вогонь, поки олія розжарюється (2-3 ст. ложки), якісно паніруємо відбивні в сухарях (які ми свого часу самі ж і приготували і зберігаємо в полотняному мішечку).
Смажимо відбивні в розпеченій олії рівно хвилину на одній стороні.
Перевернувши, солимо відбивні.
Посипаємо тертим сиром. Через 30 секунд відводимо вогонь на мінімум, закриваємо сковороду кришкою і 2-4 хвилини доводимо відбивні до готовності і розплавлення сиру. Курячі відбивні з сиром готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: