стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рецепт паштету



Рецепт паштету

Рецепт паштету
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для паштету:

  • 350 г жирної свинини
  • 350 г пісної свинини
  • 150 г свинячої печінки
  • 1 цибулина
  • 1 ст. ложка горілки
  • петрушка, чебрець
  • 4-5 мелених мускатних горішків
  • 1 шт. гвоздики розмолотої
  • половинка лаврового листа, дрібно розкрошеного
  • кориця, перець, сіль - за смаком

Спосіб приготування паштету:
М'ясо та печінку подрібнюємо в м'ясорубці, додаємо прянощі, сіль і горілку, добре перемішуємо і викладаємо в керамічну вогнетривку форму з кришкою. Форму ставимо на водяну баню і ставимо в нагріту духовку.

Запікаємо при 160-170C - 30 хв. під кришкою. Потім виймаємо, перемішуємо і знову ставимо в духовку, але вже без кришки, ще на годину.

Готовий охолоджений паштет прибираємо в холодильник. Ось такий рецепт паштету.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт