стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Як варити язик



Як варити язик

Як варити язик
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться:

  • 1 язик
  • 2 лаврові листки
  • сіль за смаком
  • хрін або гірчиця для подачі

Спосіб приготування:
Язик добре промити, розрізати навпіл, щоб зручніше було покласти в каструлю. Залити холодною водою і поставити на вогонь.

Довести до кипіння, додати сіль і лавровий лист. Зменшити вогонь і варити на повільному вогні під кришкою близько 2 годин.

Готовий язик вийняти і залити холодною водою, коли язик охолоне, його просто очистити від шкірки.

Для подачі, тонко нарізати, викласти на блюдо сервіровки, подати окремо гірчицю або хрін. Тепер Ви знаєте як варити язик.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт