стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Свинина в медовій глазурі



Свинина в медовій глазурі

Свинина в медовій глазурі
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:

  • 1,5 кг свиняча нога без кісток (вирізка для запікання)
  • 6 ст.л. меду
  • 4 ст.л. гірчиці діжон
  • 2 ст.л. яблучного оцту
  • 3 ст.л. соєвого соусу
  • сіль за смаком
  • мелений чорний перець за смаком

Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 180 C.

Змішайте мед, гірчицю, оцет, соєвий соус, сіль і перець у невеликій мисці. Покладіть свинину в форму для випічки. Рівномірно розподіліть глазур по м'ясу.

Випікайте в попередньо розігрітій духовці не накриваючи, поки внутрішня температура м'яса не досягне 70 С, це займе близько 1 години. Дістаньте з духовки і дайте постояти 10 хвилин перед тим, як нарізати. Свинина в медовій глазурі готова.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт