Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 220 C.
Вимийте і висушіть м'ясо. Потім посоліть і поперчіть його на смак.
В мисці змішайте паніровку, італійську приправу і оливкову олію, поки не отримаєте консистенцію, що дозволяє суміші прилипнути до м'яса при натисканні. Викладіть свинячу вирізку на деко або форму для запікання. Щедро обваляйте м'ясо в панірувальній суміші з усіх боків.
Випікайте мінімум 35 хвилин або до тих пір, поки кухонний термометр, занурений в м'ясо не покаже 75 С. Свинина готова, коли вона перестане бути рожевою при розрізі. Дайте м'ясу постояти 10 хвилин, потім наріжте скибочками. Свиняча вирізка в панірувальних сухарях готова.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: