стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Свиняча вирізка в панірувальних сухарях



Свиняча вирізка в панірувальних сухарях

Свиняча вирізка в панірувальних сухарях
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться:

  • 2 склянки (200 г) панірувальних сухарів
  • 2 ст.л. італійської приправи (орегано, базилік, чебрець, петрушка)
  • 2 цільних шматка свинячої вирізки (бл. 1 кг)
  • 8 ст.л. оливкової олії
  • сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 220 C.

Вимийте і висушіть м'ясо. Потім посоліть і поперчіть його на смак.

В мисці змішайте паніровку, італійську приправу і оливкову олію, поки не отримаєте консистенцію, що дозволяє суміші прилипнути до м'яса при натисканні. Викладіть свинячу вирізку на деко або форму для запікання. Щедро обваляйте м'ясо в панірувальній суміші з усіх боків.

Випікайте мінімум 35 хвилин або до тих пір, поки кухонний термометр, занурений в м'ясо не покаже 75 С. Свинина готова, коли вона перестане бути рожевою при розрізі. Дайте м'ясу постояти 10 хвилин, потім наріжте скибочками. Свиняча вирізка в панірувальних сухарях готова.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт