стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рецепт хінкалі



Рецепт хінкалі

Рецепт хінкалі
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться для хінкалі:

  • 3 склянки борошна
  • 1 ч.л. солі
  • 1 яйце
  • 1 ст.л. олії
  • 200 мл теплої води
  • для начинки:
  • 500 г змішаного фаршу (яловичина + свинина)
  • 1 велика цибулина
  • сіль, перець
  • щіпка зіри і коріандру
  • кінза (за бажанням)

Спосіб приготування хінкалі:
В миску просіяти борошно, додати сіль, перемішати. Додати злегка збите яйце, олію і теплу воду. Воду влити поступово, перемішуючи, може бути потрібно трохи менше. Дати тісту відпочити 30 хвилин.

Приготувати фарш: цибулю потерти на тертці, додати в фарш, додати сіль, перець, зіру, коріандр і дрібно нарубану кинзу. Добре перемішати.

Потім на присипаній борошном поверхні вимісити тісто, розкачати в тонкий пласт. Склянкою вирізати кружальця, викласти на кожен круг начинку, підняти краї, зібрати тісто догори складочками, щоб вийшов мішечок. Затиснути в руці і злегка потрясти мішечок, щоб начинка осіла злегка вниз.

Налити воду у велику каструлю, довести до кипіння, підсолити, акуратно опустити хінкалі, злегка помішуючи, щоб вони не прилипали до дна. Варити 10-15 хвилин в залежності від розміру. Ось такий рецепт хінкалі.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт