Вам знадобиться для хінкалі:
Спосіб приготування хінкалі:
В миску просіяти борошно, додати сіль, перемішати. Додати злегка збите яйце, олію і теплу воду. Воду влити поступово, перемішуючи, може бути потрібно трохи менше. Дати тісту відпочити 30 хвилин.
Приготувати фарш: цибулю потерти на тертці, додати в фарш, додати сіль, перець, зіру, коріандр і дрібно нарубану кинзу. Добре перемішати.
Потім на присипаній борошном поверхні вимісити тісто, розкачати в тонкий пласт. Склянкою вирізати кружальця, викласти на кожен круг начинку, підняти краї, зібрати тісто догори складочками, щоб вийшов мішечок. Затиснути в руці і злегка потрясти мішечок, щоб начинка осіла злегка вниз.
Налити воду у велику каструлю, довести до кипіння, підсолити, акуратно опустити хінкалі, злегка помішуючи, щоб вони не прилипали до дна. Варити 10-15 хвилин в залежності від розміру. Ось такий рецепт хінкалі.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: