стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Яловичина з квасолею і овочами



Яловичина з квасолею і овочами

Яловичина з квасолею і овочами
автор рецепта Автор: Катя
кухня Кухня: Домашня



Вам знадобиться:

  • Яловичина - 1 кг (м'якоть)
  • Квасоля - 1 склянка
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт (велика)
  • Морква - 1 шт (велика)
  • Перець болгарський - 2 шт
  • Помідори - 500 гр (або 2 ст. ложки томатної пасти)
  • Сіль за смаком
  • Цукор - за смаком
  • Чорний перець - за смаком
  • Лавровий лист - 1 шт
  • Олія оливкова - 4 ст. л.

Спосіб приготування:
1. Квасолю замочити і зварити

2. Яловичину вимити, обсушити, зачистити від плівок і нарізати невеликими шматочками.

3. Перекласти м'ясо в глибоку сковороду, накрити кришкою і поставити на невеликий вогонь. Тушити, поки рідина не випарується і м'ясо не обсмажиться до золотистої скоринки.

4. Овочі почистити, цибулю нарізати кубиком, моркву та помідори натерти на тертці, перець нарізати соломкою.

5. Коли м'ясо обсмажиться додати овочі, крім помідорів і обсмажити кілька хвилин. Потім додати помідори, тушкувати на середньому вогні 10 хвилин. В кінці додати сіль, цукор і перець.

6. Потім додати квасолю, тушкувати - 5-7 хвилин, додати лавровий лист і зняти з вогню. Яловичина з квасолею і овочами готова.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт