Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Квасолю замочити і зварити
2. Яловичину вимити, обсушити, зачистити від плівок і нарізати невеликими шматочками.
3. Перекласти м'ясо в глибоку сковороду, накрити кришкою і поставити на невеликий вогонь. Тушити, поки рідина не випарується і м'ясо не обсмажиться до золотистої скоринки.
4. Овочі почистити, цибулю нарізати кубиком, моркву та помідори натерти на тертці, перець нарізати соломкою.
5. Коли м'ясо обсмажиться додати овочі, крім помідорів і обсмажити кілька хвилин. Потім додати помідори, тушкувати на середньому вогні 10 хвилин. В кінці додати сіль, цукор і перець.
6. Потім додати квасолю, тушкувати - 5-7 хвилин, додати лавровий лист і зняти з вогню. Яловичина з квасолею і овочами готова.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: