стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Куряча печінка в беконі



Куряча печінка в беконі

Куряча печінка в беконі
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться:

  • 12 курячих печінок, нарізати на половинки
  • 1 ч.л. солі
  • 12 скибочок сиров'яленого бекону в нарізці або італійської панчетти, кожен шматочок розрізати навпіл

Спосіб приготування:
Розігрійте гриль.

Посипте кожну половинку курячої печінки сіллю за смаком. Оберніть беконом або панчеттою кожен шматочок і закріпіть коктейльними паличками. Помістіть на деко або решітку для гриля.

Смажте 5 - 7 хвилин, потім шматочки переверніть і смажте ще 5 - 7 хвилин, або до повної готовності. Куряча печінка в беконі готова.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт