стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рагу з грудинки



Рагу з грудинки

Рагу з грудинки
автор рецепта Автор: Галя
кухня Кухня: Ірландська



Вам знадобиться:

  • грудинка 700 г
  • олія оливкова 2 ст. л.
  • цибуля 2 шт.
  • морква 2 шт.
  • помідор 2 шт.
  • ріпа 1 шт.
  • лавровий лист 3 шт.
  • пряні трави 1 ст. л.
  • зелень петрушки
  • сіль
  • перець

Спосіб приготування:
Грудинку нарізати великими шматками, посолити поперчити, посипати пряними травами, влити оливкову олію, ретельно перемішати. Залишити маринуватися на 1 годину.

Овочі нарізати крупно.

На дно жаротримкої форми викласти цибулю, моркву та ріпу, посолити, посипати зеленню петрушки, додати лавровий лист.

Поверх овочів викласти м'ясо і помідори. Влити бульйон (до половини форми).

Форму накрити кришкою або фольгою, поставити запікатися при 200С на 2 години.

Після зазначеного часу фольгу розкрити і дати м'ясу зарум'янитися, приблизно 15 хв. Рагу з грудинки готове.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт