Цей рецепт згодиться і тим, кому потрібно за півгодини приготувати ситну вечерю, і раціональним господиням, які сьогодні роблять підготовку для вечері на завтра - відбивні, які маринуються в гірчиці добу, стають ще соковитіше і смачніше.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Промиту і якісно обсушену в паперових рушниках корейку ділимо поперек на скибки 18-20 мм завтовшки. Використовуючи харчовий пакет, відбиваємо м'ясо до товщини 12-14 мм. Посипаємо перцем і розтертими травами.
Намазуємо гірчицею, складаємо в стопочку. Маринуємо 25-30 хвилин - або прибираємо в холодильник, в контейнері або мисці, затягнувши плівкою, на строк до доби.
Смаження займає хвилини, але перед нею неодмінно розпекти олію в сковороді, поставивши її на найбільший вогонь. Кладемо відбивні, 60-65 секунд смажимо одну сторону. Перевернувши, солимо і смажимо ще стільки ж часу. У розпеченій олії швидко утворюється скоринка, не тільки апетитна, але й утримує соки всередині відбивної.
Не пересмажне - м'ясо стане твердим, тоді доведеться тушкувати його.
Тих 30 хвилин, які м'ясо маринується, цілком достатньо, щоб приготувати практично будь-який відповідний гарнір і / або салат зі свіжих овочів.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: