Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
М'ясо ретельно відбити молотком з обох сторін. Товщина відбивних залежить від індивідуальних переваг, але повинна бути приблизно 5 мм.
Посипати м'ясо сіллю і перцем, дати постояти.
Яйце збити виделкою в глибокій тарілці. У другу тарілку насипати борошно, а в третю - панірувальні сухарі.
Обваляти відбивні акуратно в борошні, потім занурити в яйце і в кінці, обваляти в панірувальних сухарях. Струснути з відбивних зайві сухарі.
У великій сковороді розігріти олію і покласти відбивні. Обсмажити до золотистого кольору на не надто сильному вогні. Смажені відбивні відкласти в тепле місце, щоб не охолонули перед подачею на стіл. Ось такий рецепт відбивних.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: