стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рецепт відбивних



Рецепт відбивних

Рецепт відбивних
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться:

  • 2 скибочки корейки (або шийки)
  • 1 яйце
  • 1 ст.л. борошна
  • 5 ст.л. сухарів панірувальних
  • сіль і перець за смаком
  • олія на сковороду

Спосіб приготування:
М'ясо ретельно відбити молотком з обох сторін. Товщина відбивних залежить від індивідуальних переваг, але повинна бути приблизно 5 мм.

Посипати м'ясо сіллю і перцем, дати постояти.

Яйце збити виделкою в глибокій тарілці. У другу тарілку насипати борошно, а в третю - панірувальні сухарі.

Обваляти відбивні акуратно в борошні, потім занурити в яйце і в кінці, обваляти в панірувальних сухарях. Струснути з відбивних зайві сухарі.

У великій сковороді розігріти олію і покласти відбивні. Обсмажити до золотистого кольору на не надто сильному вогні. Смажені відбивні відкласти в тепле місце, щоб не охолонули перед подачею на стіл. Ось такий рецепт відбивних.
Смачного!